Kuidas Instagramis kustutatud postitust taastada. Üksikasjalik juhend

Loodud 26 veebruar, 2024
Pettunud mees vaatab oma telefoni

Kas olete kunagi Instagramis postituse kustutanud ja hiljem soovinud, et saaksite selle tagasi tuua? Olgu see väärtuslikku hetke jäädvustav foto, kriitiline ärireklaam või loominguline video, sellise sisu kaotamine võib olla väga masendav, eriti kui see on kogunud märkimisväärset seotust, nagu meeldimised, kommentaarid ja jagamised.

Kontrollige Instagrami arhiivi

Paljud inimesed ei tea, et Instagram pakub teie postituste automaatset arhiveerimise funktsiooni. Enne paanikasse sattumist kontrollige oma arhiivi. Selleks minge oma profiilile, puudutage paremas ülanurgas kolme horisontaalset joont ja valige "Arhiiv". Siit leiate valikud arhiivitud postituste või lugude vaatamiseks. Kui teie postitus arhiiviti selle asemel, et see jäädavalt kustutati, saate selle hõlpsalt taastada.

Kasutage hiljuti kustutatud funktsiooni

Hiljuti tutvustas Instagram uut funktsiooni nimega "Hiljuti kustutatud", mis säilitab kustutatud postitusi kuni 30 päeva. Sellele funktsioonile juurdepääsuks minge jaotisse "Seaded", seejärel "Konto" ja valige "Hiljuti kustutatud". Kui teie postitus on seal, saate selle taastada või jäädavalt oma profiilile taastada.

Andmete taastamine telefoni varundamisest

Kui varundate regulaarselt oma telefoni andmeid, võib teil olla kustutatud postituse koopia. See sõltub andmete varundamise seadetest ja sagedusest. Kontrollige iCloudi , Google Drive'i või mõne muu kasutatava pilveteenuse varukoopiaid, et näha, kas kustutatud postitus on seal.

Kasutage andmete taastamise tarkvara

Kui ükski ülaltoodud valikutest ei tööta, võite pöörduda andmete taastamise tarkvara poole. Turul on saadaval mitmesuguseid programme, mis suudavad skannida ja taastada mobiilseadmetest kustutatud andmeid, sealhulgas kustutatud fotosid ja videoid. Need võivad olla viimane abinõu, kui kõik muud meetodid ebaõnnestuvad.

Järeldus

Kustutatud postituse taastamine Instagramis ei ole alati garanteeritud, kuid järgides selles artiklis kirjeldatud samme, suurendate oma eduvõimalusi. Oluline on tegutseda kiiresti ja kasutada kaotatud sisu taastamiseks kõiki olemasolevaid ressursse. Tulevikus kaaluge andmete juhusliku kadumise vältimiseks arhiveerimise ja regulaarsete varundusfunktsioonide kasutamist.

Instagrami konto

Kahjuks hoiab Instagrami funktsioon "Hiljuti kustutatud" kustutatud postitusi ainult kuni 30 päeva. Kui postituse kustutamisest on möödunud üle 30 päeva, eemaldatakse see tõenäoliselt jäädavalt Instagrami serveritest ja seda ei saa otse Instagrami kaudu taastada. Siiski võib teil siiski olla võimalus, kui olete oma telefoni andmetest varukoopia teinud, mis sisaldab Instagrami rakenduse andmeid enne postituse kustutamist.

Jah, kui kustutatud Instagrami lugu postitati viimase 24 tunni jooksul. Instagrami funktsioon „Hiljuti kustutatud” salvestab ka lood, mida teie arhiivis pole. Saate neile juurde pääseda ja neid taastada jaotises „Hiljuti kustutatud” 24 tunni jooksul pärast kustutamist. 24 tunni pärast, kui lugu ei salvestatud teie arhiivi või esiletõstmistesse, kustutatakse see jäädavalt ja seda ei saa taastada

Tegutsege kiiresti ja kontrollige oma Instagrami seadetes kausta "Hiljuti kustutatud". See on esimene koht, kuhu hiljuti kustutatud postitused ajutiselt salvestatakse. Sellele pääsete juurde, minnes oma profiilile, puudutades "Seaded", seejärel "Konto" ja valides "Hiljuti kustutatud". Kui leiate sealt oma postituse, saate selle hõlpsalt taastada. Oluline on tegutseda kiiresti, sest postitusi säilitatakse siin vaid 30 päeva. Lisaks tagage oma andmete korrapärane varukoopia, et vältida selliseid kadusid tulevikus.