Kuidas Twitteri videoid alla laadida: lihtsad ja kiired meetodid

Loodud 12 september, 2024
twitter

Twitterist on saanud rikkaliku videosisu keskus, alates viiruslikest hetkedest kuni sisukate õpetusteni. Erinevalt teistest platvormidest ei paku Twitter aga sisseehitatud võimalust videote allalaadimiseks. Ükskõik, kas soovite salvestada naljakat klippi, informatiivset videot või uudise katkendit, peate kasutama kolmanda osapoole tööriistu. Selles juhendis näitame teile, kuidas Twitteri videoid hõlpsalt alla laadida, kasutades erinevaid meetodeid, mis sobivad nii mobiilseadmetele kui ka lauaarvutitele. Olenemata sellest, millist operatsioonisüsteemi te kasutate, võib Twitteri videote allalaadimine olla õige lähenemise korral lihtne. Juhendame teid erinevate valikute juures, alates brauserilaienditest ja võrgutööriistadest kuni spetsiaalsete mobiilirakendusteni.

Laadige alla Twitteri videod veebitööriistade abil

Üks lihtsamaid viise Twitteri videote allalaadimiseks on kasutada selleks loodud veebiplatvorme. On mitmeid veebisaite, mis võimaldavad kasutajatel sisestada säutsu URL-i ja video alla laadida, ilma et oleks vaja lisatarkvara.

  • Kuidas see toimib ? Kopeerige lihtsalt videot sisaldava säutsu URL, kleepige see veebisaidil selleks ettenähtud kohta ja valige soovitud video kvaliteet. Pärast töötlemist saate faili otse oma seadmesse alla laadida.
  • Populaarsed tööriistad : mõned kõige usaldusväärsemad veebisaidid Twitteri videote allalaadimiseks on SaveTweetVid, Twitter Video Downloader ja TWDown.
  • Plussid ja miinused : need tööriistad on kiired ja mugavad, kuid need ei pruugi töötada erakontode või kaitstud säutsude puhul.

Brauserilaiendite kasutamine Twitteri videote allalaadimiseks

Kui laadite Twitterist sageli videoid alla, võib brauserilaienduse kasutamine teie aega säästa. Laiendused integreeruvad otse teie brauserisse, muutes allalaadimise sujuvaks vaid ühe klõpsuga.

  • Kuidas installida : külastage oma brauseri laienduste poodi (Chrome'i veebipood, Firefoxi lisandmoodulid jne) ja otsige Twitteri video allalaadija laiendust. Mõned populaarsed valikud hõlmavad "Twitter Video Downloader" Chrome'i jaoks ja "Video DownloadHelper" Firefoxi jaoks.
  • Kuidas seda kasutada : pärast installimist kuvab laiendus Twitteris video kõrval allalaadimisnupu. Klõpsake sellel, et laadida alla video soovitud kvaliteediga.
  • Eelised : video allalaadimiseks ei pea te Twitterist lahkuma ja see on ideaalne regulaarseks allalaadimiseks. Siiski olge ettevaatlik liigsete lubade suhtes, mida mõned laiendused võivad nõuda

Laadige alla Twitteri videod mobiilseadmetes (iOS ja Android)

Mobiilikasutajate jaoks võib Twitteri videote allalaadimine veidi erineda. Õnneks on nii iOS-i kui ka Androidi jaoks spetsiaalseid rakendusi, mis muudavad protsessi lihtsaks.

  • Androidi jaoks : sellised rakendused nagu "Laadi alla Twitteri videod" võimaldavad Androidi kasutajatel videoid otse oma galeriisse alla laadida. Kopeerige säutsu URL, kleepige see rakendusse ja laadige video alla.
  • iOS-i jaoks : iPhone'i kasutajad saavad kasutada selliseid rakendusi nagu "MyMedia" või "Readdle'i dokumendid". Pärast säutsu URL-i kopeerimist kleepige see rakenduse brauseris allalaadijasse ja seejärel salvestage fail kohapeal.
  • Professionaalide näpunäide : pidage meeles, et videote allalaadimine Twitterist mobiilis võib kasutada rohkem andmemahtu, seega kaaluge seda WiFi kaudu.

Kas Twitteri videote allalaadimine on seaduslik?

Enne Twitterist videote allalaadimist on oluline mõista juriidilisi aspekte. Kuigi Twitteri teenusetingimused võimaldavad teil platvormil sisu vaadata, uuesti sättida ja jagada, võib videote allalaadimine ja levitamine rikkuda autoriõiguse seadusi, eriti kui sisu on autoriõigustega kaitstud.

  • Isiklik kasutamine versus äriline kasutamine : kui laadite videoid alla isiklikuks vaatamiseks, on teil vähem tõenäoline, et puutute kokku juriidiliste probleemidega. Nende videote kasutamine ärilistel eesmärkidel ilma loata võib aga põhjustada juriidilisi probleeme.
  • Mida Twitter ütleb ? Enne mis tahes video allalaadimist ja jagamist kontrollige alati Twitteri tingimusi ning sisuomaniku õigusi.

Järeldus

Videote allalaadimine Twitterist on õigete tööriistadega lihtne ülesanne, olenemata sellest, kas eelistate veebiplatvorme, brauserilaiendeid või mobiilirakendusi. Siiski veenduge alati, et järgite juriidilisi juhiseid ja austate sisuloojate õigusi. Nende meetodite abil saate salvestada oma lemmik Twitteri videod vaid mõne klõpsuga.

x

Ei, te ei saa videoid alla laadida privaatselt Twitteri kontodelt, kui teil pole kontole juurdepääsu. Tööriistad, mis laadivad alla Twitteri videoid, töötavad Twitteri privaatsuseeskirjade tõttu ainult avalikult jagatud sisuga.

Allalaadimiseks saadaolev video kvaliteet sõltub Twitterisse üles laaditud originaalfailist. Mõned tööriistad võivad ka automaatselt halvendada kvaliteeti, et tagada kiirem allalaadimine. Kontrollige, kas kasutatav tööriist võimaldab teil valida erinevaid kvaliteediseadeid.

Kuigi paljud võrgutööriistad on turvalised, võivad mõned veebisaidid kuvada reklaame või taotleda tarbetuid lubasid. Veenduge alati, et kasutate usaldusväärseid veebisaite ja vältige lisafailide allalaadimist, mis pole videoga seotud. Reklaamiblokeerija või privaatsuslaiendi kasutamine võib aidata riske vähendada.