Mida oodata iOS 18-st: põhifunktsioonid ja värskendused

Loodud 11 september, 2024
iOS 18

Apple'i iOS 18 tekitab palju kõlapinda, kuna lubab pakkuda olulisi uuendusi ja kasutajakogemuse täiustusi. Eelmiste versioonide edule tuginedes on iOS 18 seatud kasutusele võtma mitmeid funktsioone, mis on loodud jõudluse, turvalisuse ja kasutatavuse parandamiseks. Kuigi Apple pole veel kõiki üksikasju avalikustanud, annavad kuulujutud ja lekked meile ülevaate sellest, mida võime oodata. Alates täiustatud AI-toega funktsioonidest kuni sujuva integreerimiseni teiste Apple'i toodetega – iOS 18 võib olla iOS-i seni kõige arenenum versioon. Selles artiklis uurime mõningaid iOS 18 põhifunktsioone ja värskendusi.

Täiustatud AI-võimalused iOS 18-s

Eeldatakse, et iOS 18 üks silmapaistvamaid funktsioone on täiustatud tehisintellekti võimalused. Tõenäoliselt tutvustab Apple nutikamat Siri funktsionaalsust, mis võimaldab intuitiivsemalt reageerida ja kasutajate käskudest paremini aru saada. Lisaks mängib tehisintellekt suuremat rolli ennustavas tekstis, fotohalduses ja rakenduste soovitustes, muutes teie seadme isikupärasemaks ja tõhusamaks.

Täiustatud privaatsus- ja turvafunktsioonid

Privaatsus on jätkuvalt Apple'i põhirõhk ja iOS 18 peaks neid funktsioone veelgi täiustama. Rakenduste jälgimise läbipaistvuse värskendustega on kasutajatel veelgi suurem kontroll nende andmete jagamise üle. Eeldatakse ka sõnumsiderakenduste täiustatud krüptimist ja tugevamat kaitset andmepüügikatsete vastu, mis tagab teie isikuandmete turvalisuse.

Uuendatud multitegumtöö ja jõudluse täiustused

Kuuldavasti toob iOS 18 multitegumtöösse olulisi täiustusi, eriti iPadi kasutajatele. See versioon peaks sisaldama täiustatud jagatud ekraani funktsioone, mis võimaldab kasutajatel mitut rakendust sujuvamalt käivitada. Toimivuse täiustused, nagu rakenduste kiiremad laadimisajad ja vähendatud viivitus, parandavad ka üldist kasutajakogemust, eriti vanemate seadmete puhul.

Sügavam integratsioon Apple'i ökosüsteemiga

Üks iOS 18 peamisi esiletõstmisi on tõenäoliselt selle sügavam integreerimine Apple'i laiema ökosüsteemiga. Kasutajad võivad oodata sujuvamat suhtlemist oma iPhone'ide, iPadide, Macide ja Apple'i kellade vahel. Sellised funktsioonid nagu universaalne juhtimine ja täiustatud üleandmine tagavad, et seadmete vahel üleminek on veelgi sujuvam, võimaldades kõigi Apple'i toodete ühtset kogemust.

Järeldus

Kuigi iOS 18 lubab tugineda eelmiste iOS-i versioonide tugevatele külgedele, on selle eesmärk ka tutvustada murrangulisi funktsioone, mis parandavad nii funktsionaalsust kui ka kasutuskogemust. Alates täiustatud tehisintellekti juhitavatest võimalustest kuni täiustatud privaatsuskaitse ja ökosüsteemi integreerimiseni on iOS 18 kujunemas Apple'i kasutajate jaoks oluliseks uuenduseks. Ootame selle ametlikku avaldamist, on selge, et iOS 18 jätkab Apple'i traditsiooni nihutada mobiilsete operatsioonisüsteemide piire.

uus iOS18

Eeldatakse, et iOS 18 tutvustab täiustatud multitegumtöötlusfunktsioone, eriti iPadi kasutajatele. Uus jagatud ekraani funktsioon võimaldab sujuvamalt kasutada mitut rakendust samaaegselt, muutes ülesannete vahel ilma viivituseta vahetamise lihtsamaks.

iOS 18 parandab tõenäoliselt privaatsust, suurendades rakenduste jälgimise läbipaistvust, andes kasutajatele suurema kontrolli selle üle, millised rakendused saavad nende andmeid jälgida. Lisaks eeldatakse, et tugevam sõnumite krüpteerimine ja kaitse andmepüügirünnakute eest hoiavad isikuandmeid veelgi turvalisemalt.

Jah, eeldatakse, et Siri muutub iOS 18-ga intelligentsemaks. Tõenäoliselt saab virtuaalne assistent paremini aru loomulikust keelest, pakub intuitiivsemaid vastuseid ning integreerub paremini teiste rakenduste ja teenustega, muutes selle igapäevatoimingutes kasulikumaks.